Personal Trainer & Lifestyle coach

 

Het EK in Scheveningen is gewonnen door Zwitserland met de omhaalkoning Stankovic in de gelederen. Nederland kwam 1 doelpunt te kort om in de finale te komen.

Volgend jaar is het WK in Tahiti waar Nederland zich wonderbaarlijk voor heeft geplaatst. Ik zit nog niet bij de wedstrijdselectie. Ik beoefen beachsoccer sinds februari 2012. Als het seizoen weer begint ga ik mijn best doen om dit keer wel bij de wk selectie te horen!

Tijdens het EK moest ik Clinic’s geven in het ons oranje park. Er waren heel wat leuke kinderen en jong volwassenen die goed hun best deden om de mooiste omhaal van de dag te maken. Voor meer beeld materiaal kan je kijken op de facebook pagina (personal trainer Dilshan Fong) of klik rechtsboven op het Facebook logo.

Ervaren en gediplomeerde personal trainer
%d bloggers like this: