Personal Trainer & Lifestyle coach

Dilshan Fong is een man die  altijd met sport bezig is geweest. Op zijn 5e ging hij voetballen omdat Nederland toen het Ek had gewonnen. Sindsdien is hij altijd aan het (top)sporten geweest.

Op het veld heeft hij gevoetbald bij o.a. AZ (jeugd), RKC Waalwijk (jeugd) en Fc Volendam.

In de zaal heeft hij met Fc Marlene alles gewonnen wat er te winnen valt in Nederland (Nederlands Kampioen, Nationale beker, Supercup) met als hoogtepunt de kwartfinales van de Futsal Uefacup. Hij heeft ook een aantal trainingen met het Nederlands Elftal gehaald.

 

Met straatvoetbal heeft hij verschillende prijzen gewonnen. In 2003 is hij Nederlands Kampioen Panna Knock-out geworden (1 vs 1). In 2004 heeft hij deze prijs in Madrid ook gewonnen. Met Edgar Davids is hij de wereld over geweest met een Nederlands straatvoetbal team.

Hij heeft in het KNVB Nederlands Beachsoccer team gespeeld met als hoogtepunt een plaats in de WK selectie van 2013.

 

IMG_20140820_121405[1]

 Tijdens zijn sportcarrière heeft hij met de beste specialisten van Nederland gewerkt.

Het menselijk lichaam en hoe het werkt is altijd zijn  interesse geweest. Naast het voetballen deed hij altijd aan fitness. In de zomer en winterstop deed hij vaak aan MMA en Kickboksen om op conditie te blijven.

 Naast zijn sportcarrière heeft hij ook gestudeerd. Na zijn Havo diploma te hebben behaald is hij in 2009 afgestudeerd aan de Johan Cruyff University als Sportmarketeer (HBO).

Hij heeft de onderstaande opleidingen gedaan bij de AALO:

  • Personal trainer 
  • Fitness master
  • Fitness level 2
  • Fitness trainer A

 

Vervolgens heeft hij heeft de onderstaande opleidingen gedaan bij het Overload Worldwide instituut:

  • Personal Hormonal Profiling 
  • Mylogenics activation 
  • Mylogenics Release
  • Mylogenics Rehab
  • T.O.P. Trainer A

Dilshan wilt altijd blijven leren en innoveren waardoor hij cursussen en opleidingen blijft volgen. Als ervaringsdeskundige heeft hij een jaar fitness training en coaching gegeven aan LVG clienten (licht verstandelijk gehandicapten me o.a. Adhd, borderline, en schizofrenie).

Zijn doel is zoveel mogelijk mensen te helpen om  fysiek en mentaal vorderingen te maken in hun leven.

Zijn lijfspreuk is: “Inzicht zonder handeling brengt geen verandering!” Soms heb je iemand nodig om je tot die handeling te stimuleren en deze handeling effectief te maken..

“Het mooiste aan dit vak vind ik de momenten waarop je samen weer een doel hebt bereikt! Het sporten doet zo gigantisch veel voor mensen hun fysieke/mentale gezondheid en zelfvertrouwen. Het is mijn hobby om d.m.v. persoonlijke training mensen naar de volgende stap in hun leven te brengen!”