Personal Trainer & Lifestyle coach

Niels Kokmeijer:

“Dilshan maakt deel uit van de selectie van het Nederlands beach soccer team, waar ik Bondscoach van ben.
Dilshan heeft vanaf het begin kei hard gewerkt aan het verbeteren van zijn spel. Hij is altijd aanwezig tijdens de trainingen en is qua inzet onvermoeibaar. Jaarlijks testen we de gehele selectie op fitheid, snelheid en uithoudingsvermogen. We doen dit 3 keer per jaar. Op dit vlak blinkt Dilshan absoluut uit, hij beschikt over een top conditie. Dilshan is een leergierige speler met een bijzonder hoge intrinsieke motivatie en dit maakt het een zeer fijne speler om mee samen te werken.”
 

Murphy Overklift:

“Ik heb Dilshan leren kennen tijdens mijn burn-out.

Mede door zijn professionaliteit en betrokkenheid heeft hij mij geleerd d.m.v. structuur en hard te werken weer uit het dal te komen. Zijn geloof in mij maakte het voor mij makkelijker om mijn doelen te halen. Dilshan pusht je verder dan je zelf voor mogelijk hield. Hij is nog steeds mijn personal trainer en ik hoop nog lang met hem samen te mogen werken.”

“Bedankt Dilshan!”

“Murphy”

  
Rose Heijdens:
 “Dilshan heb ik leren kennen als iemand die betrouwbaar is en altijd zijn gedrevenheid en zijn passie voor sport toont. Zelf train ik een half jaar met hem waarbij hij altijd gedegen belangstelling toont voor je fysieke en mentale welzijn. Hij straalt een goede en natuurlijke balans uit die je zodanig motiveert dat hij je elke keer een stapje verder drijft. Hierdoor bereik je zowel fysiek als mentaal steeds meer, wat mooie resultaten oplevert.
 
Tjarda Salasiwa
 “Ik krijg personal training van Dilshan en ben erg enthousiast over de trainingssessies. Dilshan motiveert mij om het beste uit mezelf te halen, hij werkt doelgericht en ik zie daar de resultaten van. Zijn instructies zijn duidelijk, helder en motiverend. Niet alleen de training, maar ook de mental coaching die Dilshan geeft is een goede ondersteuning om je doelen te bereiken. Daarbij houdt Dilshan elke nieuwe training rekening met je fysical en mental health. Dus ook met blessures krijg je een training op maat. Het is een fijne man om mee samen te werken en een persoon die betrokken is bij zijn klanten.”
 
 Jorden van Heusden: 
“Ik heb Dilshan opleiding mogen geven en heb ik hem zien ontwikkelen van beginner tot personal trainer. In deze periode heeft Dilshan laten zien dat hij een oneindige lading aan energie beschikt. Zijn inzet en positiviteit zullen aanstekelijk werken tijdens de trainingen en zullen ervoor zorgen dat elke training weer een mijlpaal wordt.
 Dilshan, heel veel succes als personal trainer”